Κλείσιμο Μενού

Onea.

Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

#Instagram

Newsletter


  [email* your-email placeholder "Your email" id:newsletter-email]

  Contact Us

  156-677-124-442-2887 onea@elated-themes.com 184 Street Victoria 8007
  Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 100€
  Κλείσιμο αναζήτησης
    /  Πολιτική επιστροφών

  Πολιτική επιστροφών

  Πολιτική Επιστροφών

  Ακύρωση Παραγγελίας

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2102926685 ή στο e-mail vaptisimou@gmail.com, σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών της εταιρίας μας. Σε περίπτωση που έχει γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, μπορείτε να την επιστρέψετε με οποιονδήποτε ταχυμεταφορέα με δική σας επιβάρυνση των εξόδων επιστροφής.

  Επιστροφή Προϊόντος & Χρημάτων

  Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες, το προϊόν που παραλάβατε, αιτιολογώντας τον λόγο επιστροφής του. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική και άριστη κατάσταση που το έχετε παραλάβει. Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται, τότε το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

  Οι επιστροφές δε γίνονται δεκτές για τα είδη Βάπτισης (λαμπάδες , κουτιά ή τσάντες, βαπτιστικά ρούχα κατά παραγγελία (περιλαμβάνονται τα νούμερα 9-12μην, 18-24μην, 24-36μην ή ειδικές τροποποιήσεις) λόγω του ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα κατασκευάζονται και αποστέλλονται κατόπιν παραγγελίας.

  Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2102926685 για να προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα. Τα στοιχεία και η διεύθυνση επιστροφής του προϊόντος είναι :
  vaptisimou.com

  Κατάστημα Ζογκός

  Αφαίας 1, Γαλάτσι Αττική

  Τηλ. 2102926685

  Η επιστροφή των χρημάτων, σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών, γίνεται μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε και ελέγχουμε το προϊόν. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Τα έξοδα αποστολής, επιστροφής και αντικαταβολής δεν συμπεριλαμβάνονται στην επιστροφή χρημάτων. Προιόντα που είναι σε προσφορά 50% και άνω δεν γίνετε επιστροφή χρημάτων.

  Δικαίωμα Αντικατάστασης εντός 14 ημερών Επειδή θέλουμε να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγορά σας, σε περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος σε άλλο νούμερο ή/και σε άλλο χρώμα. Για τη διαδικασία αντικατάστασης, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι έως και δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

  Για να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες εντός 14 ημερών:

  Παραδώστε το προϊόν με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή του προϊόντος, αλλά παράλληλα να μπορεί να γίνει ενδεχόμενη αλλαγή σε χρώμα/νούμερο ή άλλο είδος. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.

  Το προϊόν που θα επιστρέψετε, θα πρέπει να μην το έχετε χρησιμοποιήσει και να βρίσκεται εντός της αρχικής συσκευασίας του.
  Η αποστολή του νέου προϊόντος θα πραγματοποιηθεί σε χρονικό διάστημα ίσο με τον χρόνο αποστολής του αρχικού.

  Follow us on Instagram here!

  0
   0
   Το καλάθι μου