Κλείσιμο Μενού

Onea.

Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

#Instagram

Newsletter


  [email* your-email placeholder "Your email" id:newsletter-email]

  Contact Us

  156-677-124-442-2887 onea@elated-themes.com 184 Street Victoria 8007
  Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 100€
  Κλείσιμο αναζήτησης
    /  Brands για Αγόρια

  Brands για Αγόρια

  Brands για Αγόρια

  Ως γονείς, πιστεύουμε ότι η πιο τρυφερή εκδήλωση είναι η βάφτιση του παιδιού σας. Η στιγμή που θα ακουστεί το όνομά του στο χώρο, τα όμορφα ρούχα που θα φορέσει στο λαδωμένο σωματάκι του, η λαμπάδα με τα αγαπημένα του στολίδια, τα μαρτυρικά που θα φορέσουν όλοι όσοι στάθηκαν μάρτυρες σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή και πολλές άλλες λεπτομέρειες που φτιάχνουν αυτήν την παραμυθένια στιγμή, είναι αναμνήσεις που μένουν ανεξίτηλες στο χρόνο.

  Για αυτό το λόγο, έχουμε επενδύσει στο να αναπτύξουμε συνεργασίες με τα καλύτερα brands για αγόρια της αγοράς στο χώρο της βάπτισης για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια παραμυθένια εκδήλωση για το αγγελούδι σας. Αναζητήστε ανάμεσα στις διάφορες εταιρείες που εμφανίζονται πιο πάνω με τα διακριτικά τους εικονίδια, τα προϊόντα που θα κάνουν πραγματικότητα την βάπτιση των ονείρων σας! Μια τεράστια ποικιλία από βαπτιστικά ρούχα και παπούτσια, καθώς επίσης και διάφορων ειδών αξεσουάρ, όπως λαμπάδες, μαρτυρικά, λαδόπανα, περιμένουν να τα ανακαλύψετε! Οι συνεργάτες μας έχουν επιλεχθεί με σύνεση και υπευθυνότητα και πρεσβεύουν την κομψότητα και ταυτόχρονα την λιτότητα, δύο πτυχές πρωταρχικές για την τέλεια βάπτιση.

  Εννοείται ότι είμαστε εδώ για να λύσουμε την κάθε σας απορία. Αυτό μπορείτε να το επιτύχετε είτε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας της σελίδας μας, είτε με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο instagram, ώστε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο προϊόν ή και να σας προτείνουμε κάποια προϊόντα κατάλληλα για την δική σας θεματική.

  Είμαστε κοντά σας και περιμένουμε να σας βοηθήσουμε με όρεξη και υπευθυνότητα σε μια τόσο γλυκιά και τρυφερή εκδήλωση.

  Με εκτίμηση,

  Χρύσα Ζογκού

  Κωνσταντίνος Καμαρέτσος

  Follow us on Instagram here!

  0
   0
   Το καλάθι μου