Κλείσιμο Μενού

Onea.

Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

#Instagram

Newsletter


  [email* your-email placeholder "Your email" id:newsletter-email]

  Contact Us

  156-677-124-442-2887 onea@elated-themes.com 184 Street Victoria 8007
  Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 100€
  Κλείσιμο αναζήτησης

  Επικοινωνία

  Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας μέσα από την φόρμα επικοινωνίας της σελίδας μας, να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο προϊόν ή και να σας προτείνουμε κάποια προϊόντα κατάλληλα για την δική σας θεματική.

  Είμαστε κοντά σας και περιμένουμε να σας βοηθήσουμε με όρεξη και υπευθυνότητα σε μια τόσο γλυκιά και τρυφερή εκδήλωση.

  Follow us on Instagram here!   Ως γονείς, πιστεύουμε ότι η πιο τρυφερή εκδήλωση είναι η βάφτιση του παιδιού σας. Η στιγμή που θα ακουστεί το όνομά του στο χώρο, τα όμορφα ρούχα που θα φορέσει στο λαδωμένο σωματάκι του, η λαμπάδα με τα αγαπημένα του στολίδια, τα μαρτυρικά που θα φορέσουν όλοι όσοι στάθηκαν μάρτυρες σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή και πολλές άλλες λεπτομέρειες που φτιάχνουν αυτήν την παραμυθένια στιγμή, είναι αναμνήσεις που μένουν ανεξίτηλες στο χρόνο.

    

   Από το 2005 αναλαμβάνουμε  με κάθε λεπτομέρεια  από το πρώτο βήμα μέχρι το τελευταίο την διοργάνωση εκδηλώσεων. Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό πολλών πελατών και πλέον στεκόμαστε δυναμικά σε αυτόν τον χώρο.

   Κάπως έτσι γεννήθηκε και το νέο μας «παιδί»,  η vaptisimou.com, που είναι ένα e-shop στο οποίο θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την βάφτιση του παιδιού σας. Ποικιλίες από βαπτιστικά ρούχα και λαδόπανα υψηλής αισθητικής, κομψά παπουτσάκια, πρωτότυπα και στολισμένα στο χέρι κουτιά και λαμπάδες είναι μερικά από τα μυστικά μας για μια παραμυθένια βάφτιση. Κύριο μέλημά της ομάδας μας -μα και προσωπική μας ευθύνη- είναι να σας παρέχουμε άριστη ποιότητα προϊόντων όπως επίσης και να διασφαλίζουμε την σωστή και έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών σας.

    

   Μπορείτε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας της σελίδας, να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο προϊόν ή και να σας προτείνουμε κάποια προϊόντα κατάλληλα για την δική σας θεματική.

    

   Είμαστε κοντά σας και περιμένουμε να σας βοηθήσουμε με όρεξη και υπευθυνότητα σε μια τόσο γλυκιά και τρυφερή εκδήλωση.

    

   Με εκτίμηση,

   Χρύσα Ζογκού

   Κωνσταντίνος Καμαρέτσος

    

   Follow us on instagram here!

   0
    0
    Το καλάθι μου